Fællesskab i Fælleshuset

Vi er en lille gruppe her i HF Bakkevang, som rigtig gerne vil lære vores naboer, lidt bedre at kende. Vi ønsker at skabe liv og fællesskab i vores dejlige fælleshus, og vi vil derfor rigtig gerne invitere dig/jer til følgende arrangementer i denne sæson:

FællesMADLAVNING: Er du også træt at lave din egen aftensmad? Vi ønsker at få etableret en fællesmadlavnings-ordning, og lære hinanden bedre at kende over et dejligt måltid. Konceptet er meget enkelt: et hold melder sig på en eller flere ”vagter” i løbet af sæsonen, dette hold vil være ansvarlig for at lave maden til de andre på disse ”vagter”. Med dette koncept får man et dejligt måltid, mod kun at lave maden til de andre en eller to gange. Medbring egne drikkevare. Pris: Voksen 30 kr. Børn: 15 kr. Der betales på dagen med kontanter eller mobilpay. På grund af indkøb, er tilmelding påkrævet og bindende.

FællesSPISNING: Er du interesseret i at smage forskellige retter eller måske vil du gerne introducere dine naboer for din yndlingsret, er fællesspisning løsningen. Her medbringer hver have en ret til fællesbordet, som svarer til den mængde du normalt vil servere derhjemme. Medbring egne drikkevare.

Den Levende Have: Bakkevangs helt egne biologer Anne Eskildsen og Michael Straarup giver tips og tricks til at skabe mere liv i haven. Lær hvordan du kan gøre din have til et godt levested for alle de sommerfugle, insekter, svampe og planter, som deler haven med os. Efter oplægget er foreningen vært ved kaffe og kage. Tilmelding påkrævet.

Onsdag d. 14. juni: FællesMADLAVNING, Kl. 17.30 – Lasagne + salat og brød Tilmelding senest d. 11 juni til didde.haslund@gmail.com eller SMS til 31515190

Onsdag d. 2. aug.: FællesSPISNING, kl. 18.00

Mandag d. 14. aug.: FællesMADLAVNING, kl. 17.30 – Grill + kartoffelsalat, salat og brød Tilmelding senest d. 11 aug. til lone_frederiksen@hotmail.com eller SMS til 51921356

Onsdag d. 16. aug.: Oplæg: Den levende have kl. 19.30. Tilmelding senest d. 11 aug. Til didde.haslund@gmail.com eller SMS til 31515190

Onsdag d. 13. september: FællesSPISNING, kl. 18.00

Skulle der være nogen som har lyst til at hjælpe med at lave maden, dække bord osv. vil det være en rigtig stor hjælp. I kan kontakte Lone eller Didde for nærmere info.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen VH. Thilde, Helene, Ann-Dorte, Lone og Didde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.