Fælleshuset

InfoKalender

Lån af Foreningshuset

Foreningshuset kan lånes af medlemmer af Haveforeningen Bakkevang til afholdelse af private arrangementer. Da Foreningshuset er beliggende midt i Haveforeningen og har mange naboer tæt på, er det ikke egnet til arrangementer med høj musik. Det henstilles desuden, at der ikke spilles musik for åbne døre samt at der ikke foregår aktiviteter på arealerne omkring huset, som kan være til gene for naboerne. Således må der ikke festes på arealerne omkring huset. Støj og musik skal ophøre senest kl. 01.00 og lokalet skal forlades senest kl. 01.30.

Der er plads til ca. 60 gæster i huset og forefindes borde, stole, service og bestik. I køkkenet er der en industriopvaskemaskine samt komfur og ovn. Der er serveringsfade og skåle, enkelte gryder, men ingen pander. Der er desuden toiletfaciliteter tilknyttet lokalet. Lejer medbringer selv toiletpapir, køkkenrulle, håndsæbe, håndklæder, karklude og viskestykker

Huset kan bookes, i indeværende år, ved henvendelse til Pernille på mail: f.hus.bakkevang@gmail.com. Ved bookning oplyses dato for bookning, navn, adresse i haveforeningen, havenr., telefonnummer og mailadresse.

Depositum på 600 kr. og leje på 600 kr. betales ved henvendelse på kontoret i åbningstiden.

Nøglen til huset modtages kl. 17.00 dagen før lånet – eller efter aftale. Huset skal rengøres og afleveres i samme stand, som det modtages og nøglen til huset afleveres senest kl. 15.00 næste dag i postkassen ved kontoret – eller efter aftale. Tilbagebetaling af depositum kan afhentes på kontoret i kontortid, torsdag i ulige uger.