Information om Northside 2018

Med denne skrivelse ønsker vi at give en kort information om NorthSide, som afvikles fra torsdag den 7. juni til og med lørdag den 9. juni 2018. Pladsen åbner kl. 12.30 og lukker kl. 2.30 alle tre dage.

 

NorthSide afvikles på det grønne areal kaldet ”Aadalen” mellem Lokesvej og Brabrandstien.

 

Det ønskes at skabe en sikker afvikling med mindst mulig gene for beboere og erhvervsdrivende i området nær festivalpladsen. Vi har haft øget fokus på vores naboer, private og erhvervsdrivende, da vi i 2018 skifter fra at afvikle festivalen fredag-søndag til torsdag-lørdag.

 

I forbindelse med festivalen og opbygningen af denne, lukkes Huginsvej helt af ved PS Biler, i perioden 28. maj kl. 08.00 og til og med onsdag den 13. juni kl. 08.00, idet Huginsvej indgår som en del af festivalens produktionsområde.

 

 

Da vi forventer op til 40.000 mennesker til festivalen, trafikreguleres Søren Frichsvej for kørsel under hele festivalen på strækningen mellem Åbyvej og Frejasvej. Der vil være gennemkørsel forbudt fra d. 7. juni til d. 9. juni.  Folk med ærindekørsel tillades. Det er ikke nødvendigt at få køretilladelse, man skal blot kontakte service personel ved kontrolpost/afspærring. Derudover laves der hastighedsbegrænsning på max 30 km/time i perioden 6.juni til 10. juni. I samme periode vil der på strækningen også være skiltet med standsning og parkering forbudt.

 

Der skiltes med gennemkørsel forbudt i krydsene ved Vestre Ringgade og Viby Ringvej, dato 7.-9. juni

 

Buslinie 12 er under afvikling af festivalen omlagt. Der køres via Silkeborgvej og ikke Søren Frichs Vej.

 

Taxa holdeplads etableres på Frejasvej.

 

Det overordnede formål er af sikkerhedsmæssige og trafikmæssige grunde at minimere al gennemkørende trafik omkring festivalområdet. Planen er udarbejdet og vedtaget i samarbejde med Aarhus kommune, samt Østjyllands Politi.

 

 

Vi håber ikke ovenstående bliver til uacceptabel gene for Jer, og har I yderligere spørgsmål vedr. festivalen, og hvordan det praktisk vil påvirke Jer, så er I velkomne til at skrive til nedenstående kontaktperson.

 

Med venlig hilsen

 

Kramer Madsen

kramer@downthedrain.dk

 

 

 

Søren Frichs Vej

Som tidligere år trafikregulere NS den gennemkørende trafik på Søren Frichs Vej.

 • Der skiltes med gennemkørsel forbudt i krydsene ved Vestre Ringgade og Viby Ringvej, dato 7/6 til 9/6. Disse opsættes d. 24/5
 • Der etableres kontrolpost ved NS -personale ved Åbyvej og Frejasvej, således at gennemkørende trafik ledes uden om den centrale del af Søren Frichs Vej torsdag d. 7. juni 09.00 – 03.30, fredag d. 8. juni 09.00 – 03.30 og lørdag d. 9. juni 09.00 – 03:30. – Ærindekørsel for lokale, erhverv og dennes kunder tilladt. Kontrolposten ved Frejasvej vil torsdag d. 7. juni kl. 09.00-16.30, samt fredag d. 8. juni kl. 09.00-16.30 blive flytte til indkørslen ved Frichsparken, omkring helleanlægget, for at genere erhvervsdrivende mindst muligt.
 • Der skiltes med standsning forbudt fra Åbyvej til Frejasvej i perioden 6. juni til 10. juni.
 • Der hastighedsbegrænses til 30 km/t. i perioden 6. juni til 10. juni inden for den fysiske nedlukning.
 • Der opsættes ensretning i vestgående retning fra Åbyvej til Huginsvej samt ensretning i østgående retning fra Frejasvej til Søren Frichs Vej 41.

 

 

Valhalvej

Valhalvej er indkørselsvej for NS cykelparkering og ensrettes fra syd mod nord i perioden 4. juni 08.00 til 10. juni 18.00

 • Der skiltes med indkørsel forbudt på Valhalvej mod syd efter Mjølnersvej.
 • Der etableres indkørselsforbud i krydset Mjølnersvej/Valhalvej ved NS-personale i perioderne: torsdag d. 7. juni 09.00 – 03.30, fredag d. 8. juni 09.00 – 03.30 og lørdag d. 9. juni 09.00 – 03:30.
 • Der skiltes med standsning forbudt på Valhalvej fra Søren Frichs Vej og op til Mjølnersvej i perioden 4. juni til og med 10. juni.

 

 

Hermodsvej

 • Ved udkørslen fra Hermodsvej til Søren Frichs Vej etableres kontrolpost ved NS –personale i samme periode som Søren Frichs Vej, lukkes af for gennemkørende trafik – beboere kørsel tilladt.

 

 

Huginsvej

Huginsvej indgår som en del af festivalens produktionsområde under afvikling, og er derfor lukket for gennemkørsel i perioden fra d. 28. maj 08.00 til 13. juni 08.00.

 • Der skiltes med omkørsel fra krydset Huginsvej/Søren Frichs vej, krydset Søren Frichs Vej/Åbyvej og krydset Åbyvej/Lokesvej.
 • Der hastighedsbegrænses til 30 km/t i perioden 28. maj til 13. juni

 

 

Lokesvej

Lokesvej er festivalens eneste adgangsvej for kørende trafik, herunder redningskøretøjer.

 • Der skiltes med blind vej ved indkørsel til Lokesvej fra Åbyvej. Samme sted synliggøres, at der er passage for beredskabskøretøjer.
 • De første 200 meter af Lokesvej (fra øst mod vest) fra Huginsvej lukkes i samme periode som Huginsvej.
 • Der hastighedsbegrænses til 30 km/t perioden 28. maj til 13. juni
 • Der opsættes standsning forbudt skilte disse opsættes 14/5

 

 

Åbyvej

 • På strækningen mellem Søren Frichs Vej og Akelejevej skiltes med standsning forbudt perioden 6. juni til 10. juni.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.