Meddelelse fra DanJord

Hej med jer

Vil I ikke være søde at skrive på jeres facebooksider mv, at der grundet den voldsomme regn, nu er problemer med at vejene er opblødte de steder, hvor vi har gravet. Aktuelt har vi en slamsuger, som sidder fast på Hyacintvej. Den tørre sommer har været god for vejene, men med den regnmængde, vi ser nu, så vil dette problem blive ved med at opstå, indtil vejene har sat sig.

Vi fylder selvfølgelig noget i hullerne, når vi ser dem, og/eller bliver gjort opmærksom på dem, men vi må henstille til, at folk er meget opmærksomme på, hvor de kører, og at der ikke bestilles slamsuger i regnvejr.

Venlig hilsen

Line Munk Mathiesen

     
Dan Jord A/S Telefon 8621 2655
Viengevej 8 Direkte
8240  Risskov Mobil 2488 8415
CVR-nr. 77252614 E-mail line@danjord.dk
www.danjord.dk

En kommentar

  1. Det har regnet meget de sidste dage, vistnok 60-80 mm over Bakkevang. Det betyder, at hvor Danjord har gravet, skal jorden have tid til at sætte sig, og der kan evt opstå huller i vejene nu, eller senere i løbet af efteråret. Hvis i ser huller eller andet i vejene, som ikke kan forceres med gummistøvler og omtanke, så ring til Danjord, og aftal direkte, hvad der kan gøres for at afhjælpe de aktuelle udfordringer. Danjord/Martin har telefon 2488 8369, han er i området dagligt mellem 7-15.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.