Nyhedsbrev Juli 2016

Vi kan alle sammen gøre noget for helheden.

Da jeg for lidt over et år siden, valgte at sige ja til at stå i spidsen for vores haveforening, var det med ønsket om at skabe en forandring. Skabe vilkår for at vi alle føler ejerskab til Bakkevang. Det kunne jeg ikke gøre alene. Men jeg kunne sammen med en bestyrelse, som også ønskede at bane vejen for medindflydelse og medansvar for livet i forening.
Vi har nu trådt de første spor, og oplevet at der har været en god opbakning til afholdelse af forskellige arrangementer. Arrangementer der har krævet et stærkt hold af frivillige kræfter. Og her har gruppen af ”gamle” havelejere, været godt blandet med nye havelejere.
Vi ved også, at et engagement i foreningslivet skal tilpasses en travl hverdag. Og måske har man ikke lyst til bestyrelsesarbejde, og kan heller ikke se sig selv som en del af Bakkefestivang eller et Skt. Hans udvalg. Men så er der mulighed for enten selv, eller med sin nabo, at tage et hakkejern med, og gå op og forskønne området omkring fælleshuset. Her har ukrudtet kronede dage, også mellem fliserne hos affaldscontainerne. Eller tage hånd om legepladsen. Man er altid velkommen til at henvende sig til bestyrelsen med forslag og initiativ til at løse en opgave.
Bestyrelsesarbejde er selvfølgelig andet end at facillitere arrangementer. Vi har også til opgave at tilse, at medlemmerne respekterer de regler og vedtægter, der er vedtaget af generalforsamlingen. Det betyder også, at vi kommer i situationer, hvor vi må stille krav til, sætte grænser for, eller pålægge den enkelte havelejer at opfylde sine forpligtigelser. Hvis medlemmet ikke efterkommer dette, kan det i sidste ende blive en sag for generalforsamlingen.
Vi vil arbejde for et fællesskab, hvor vi imødekommer hinanden med vores forskelligheder, og har tillid til, at vi alle bidrager, og vil det bedste for vores haveforening Bakkevang.
Med ønsket om en god og solrig sommer.
Tove Kjer-Jensen
Forkvinde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.