Tak for sæson 2019

Sæsonen 2019 er slut, håber alle har nydt kolonihave livet.

 

På forenings siden har bestyrelsen afsluttet og løst flere større og mindre opgaver, mens vinteren 2019/2020 står på igangværende/planlagte opgaver.

 

 – Løst er installationen af nye kloaker ved Aarhus kommune/Danjord, og nye vandrør og målerbrønde ved Bakkevang/Danjord.

 

 – Igangværende er haveejerne der skal indsende målernummer på egen brønd til vand.bakkevang@gmail.com, så foreningen kan afregne vandforbrug korrekt i 2020.

 

 – Igangværende er automatisk aflæsning af vandforbrug, der aflæses elektronisk den 31. oktober. ( man skal ikke foretages sig noget, vi har udstyr til elektronisk aflæsning )

 

 – Igangværende er indkøring af nyt økonomisystem WinKas, der overtager indkrævning af haveleje fra 2020. AL Bank har opsagt aftalen om opkrævning. Omkostningerne ved den nye løsning, forventes af  forbliver på samme niveau som den gamle AL Bank løsning.

 

 – Igangværende er registrering af foreningen som CVR forening. Fordelen er, at formanden ikke personligt opretter aftaler med CPR-nummer i bank, indregistrering af trailer, telefon, internet, MobilePay etc. Flere andre kolonihave foreninger er allerede CVR registreret – bl.a. Vesterled.
 – Igangværende er MobilePay registrering. Formålet er at fjerne kontant beholdningen på kontoret, og få en nem løsning bl.a. til betaling af venteliste etc.

 

– Igangværende/planlagt er renovering af affaldspladsen. Den gamle plads fjernes helt, på næsten samme sted ligges en affaldsplads med nye fliser, parallelt med Clematisvej, og nye 18 kvm kørefliser. Det sidste er et nyt krav fra Aarhus affald, der vil kunne trille containerne hen til lastbilen på en plan flade. Fliserne bliver omkrandset af en ligusterhæk. Skal stå klar april 2020. Budget ca 65000,00 kr, der tages fra på vedligehold legeplads – budget 2019.

 

– Igangværende/planlagt er renovering og fornyelse af legepladsen. Det er primært sandkassen, legeskuret og andre redskaber der renoveres. Skal stå klar april 2020. Budget ca 35000, tages fra restbeløbet på 100.000 afsat på budget 2019.

 

Vi forventer at blive klar med det hele hen over vinteren, så vi er kan få masser af udendørs kolonihaveglæde igen i sæson 2020.

 

De bedste hilsner på vegne af bestyrelsen
Kurt Helgesen
Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.