Medlems orientering august 2017!

På et ekstra ordinært bestyrelsesmøde den 24. august, trak jeg mig som formand for haveforeningen Bakkevang.

Jeg gav en redegørelse til bestyrelsen, og begrundede min fratrædelse.

Jeg har ikke længere tillid til et medlem af bestyrelsen, samt medlemmets måde at forvalte og administrere betroede opgaver og midler på. Det strider imod mine værdier og det jeg står for. Derfor tager jeg selvfølgelig også konsekvensen af denne mistillid.

Jeg takker for tilliden, og står naturligvis til rådighed med min erfaring og viden til den kommende formand i det omfang det ønskes.

 

Åbyhøj den 28. august 2017

Tove Kjer-Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.